Informatie m.b.t. het Coronavirus

In het kader van het Corona virus hebben wij enige informatie. Bij deze willen wij u informeren dat al onze werkzaamheden op dit moment (naar verwachting) voortgezet kunnen worden.

Werkplaats:
Zonder tegenbericht, zullen alle afspraken gewoon doorgaan. Indien een afspraak om onvoorziene redenen niet door kan gaan, dan nemen wij contact met u op. Wel verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch of online te maken.
Heeft u een afspraak gepland staan, maar gaat u liever niet de deur uit? Dit begrijpen wij natuurlijk. U kunt in dit geval het beste telefonisch contact met ons opnemen. Samen kijken we dan naar de meest geschikte oplossing.

Verkoop:
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij staan voor u klaar. Ook in dit geval begrijpen we het als u liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een voertuig.

Mocht de situatie in de komende periode wijzigen, dan kunt u deze informatie op onze website vinden.