Autoschade

Altijd mobiel met schadeherstel via Autobedrijf Strikwerda

Heeft u schade aan uw auto? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij nemen het schadeproces bij u uit handen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Naast het herstellen van de auto regelen we ook alle administratieve rompslomp en het vervangend vervoer voor u, bij welke verzekeringsmaatschappij u ook bent verzekerd.

Naar welke schadehersteller gaat mijn auto?

Uw auto wordt naar een autohersteller gebracht waar uw verzekeraar afspraken mee heeft, zodat er geen onnodige extra kosten zijn en het eigen risico (indien aanwezig) tot een minimum beperkt wordt.

Wat is het voordeel om schade via Autobedrijf Strikwerda te laten herstellen?

U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd. Daarnaast kunnen wij u, door onze jarenlange ervaring met verschillende schadeherstellers, uitstekend adviseren in de keuze van autohersteller.

Wat is het voordeel voor Autobedrijf Strikwerda?

Indien wij de schade bij een autoschadebedrijf aanbrengen, mogen wij ook de onderdelen leveren. Daarnaast weten wij zeker dat er bij schade originele onderdelen op uw auto worden geplaatst. Zo weten wij later bij eventuele inruil zeker weten dat de schade goed is hersteld.

Neem bij schade contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!