Onderhoud & reparatie

Een servicebeurt, keuring of reparatie. Onze monteurs staan voor u klaar als het gaat om onderhoud of reparatie. Door jarenlange ervaring, regelmatige scholing en de juiste diagnose apparatuur zijn wij in staat om onderhoud en reparaties efficiënt uit te voeren.

Mobiliteitsgarantie

Omdat wij achter onze service staan, ontvangt u na iedere onderhoudsbeurt 12 maanden mobiliteitsgarantie. Dit betekent 365 dagen pechhulp in héél Europa, ideaal.

Onderhoudspakketten

Toyota en Suzuki  werken met vaste onderhoudspakketten. Dit betekent dat u vooraf weet wat de kosten voor onderhoud zijn. Deze pakketten zijn inclusief alle onderdelen en werkzaamheden die voor de desbetreffende beurt staan. Wel zo duidelijk!

Meerwerk

Bij extra kosten tijdens onderhoud of reparatie zijn wij gewend om eerst contact op te nemen om dit te bespreken. Echter willen wij u niet voor ieder lampje of ruitenwisser lastig vallen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en ons hierin het vertrouwen geeft.

Prijsopgave

Wilt u weten waar uw auto aan toe is qua onderhoud en wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan contact op via de live-chat, e-mail of telefonisch. Vermeld hierbij het kenteken en de km-stand voor een juiste inschatting.

Maak direct een afspraak