Winter, zomer of all-season banden

Wij adviseren u graag over de banden voor uw auto

De rijeigenschappen en prestaties van uw auto zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van uw banden. Voor elke auto is er wel een geschikte band, zowel voor de zomer, de winter of het hele jaar door. Wij nemen graag de opties met u door, aangezien de beste keus afhankelijk is van hoe u de auto gebruikt.

De zomerband

Zomerbanden zijn ontworpen voor milde en warme weersomstandigheden. De prestaties van een zomerband nemen af wanneer de temperatuur onder de 7 graden Celsius daalt.

De winterband

De winterband is geoptimaliseerd voor koude weersomstandigheden van 7 graden Celsius en lager. Winterbanden zijn voorzien van een profiel dat de grip en het remvermogen bij sneeuw en/of ijs verbetert.

De all-season band

Zoals de naam al doet vermoeden is de all-season band geschikt voor algemene prestaties in uiteenlopende omstandigheden wat wegdek en weer betreft. Het is een compromis tussen de zomer- en de winterband.

Bandenopslag

Het is mogelijk om uw een bandenset bij ons te stallen. Zo heeft u geen omkijken naar de set die u toch niet gebruikt. Dit alles kan tegen het schappelijke tarief van € 65,- inclusief BTW. Dit is inclusief de wielenwissel.

Heeft u zelf ruimte genoeg voor de opslag? Dan kunt u de wielenwissel bij ons laten uitvoeren voor € 39,95 incl. BTW.